/uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

  Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

  Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

  Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

   Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

   /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

    Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

    Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

    /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

     Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

     Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

     /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

      Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

      „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

      /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

       „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


       Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

       /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

        Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

        Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

        Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

        /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

         Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

         Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

         /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

          Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

          Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

          /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

           Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

           Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

           /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

            Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

            „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

            /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

             „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


             Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

             /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

              Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

              Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

              Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

              /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

               Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

               Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

               /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

                Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                 Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                 Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                 /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                  Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                  „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

                  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                   „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


                   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

                   ДРУГИ ВЕСТИ


                   ВИДЕО ГАЛЕРИЈА


                   85 godina Alkaloida

                   Pogledajte video

                   Alkaloid Hrvatska – ZDRAVLJE PRIJE SVEGA

                   Pogledajte video

                   Proculin Tears Advance iz Alkaloida | kapi za oči bez konzervansa

                   Pogledajte video

                   Proculin Soft Lens otopina za dezinfekciju i čišćenje mekih leća | iz Alkaloida

                   Pogledajte video

                   СЛЕДЕТЕ НÉ

                   Budi se priroda, ali i nadraženost vaših očiju? Proculin ima jedno jednostavno rješenje. 📑👌 Uz pomoć Proculin Tears Advance kapi 💧 ublažite u tren oka nelagode poput: ✘ nadraženosti ✘ suhoće ✘ pečenja ✘ iritacije oka. 𝗣𝗿𝗼𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻 𝗧𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗔𝗱𝘃𝗮𝗻𝗰𝗲 su kapi za oči s obnavljajućim i zaštitnim učinkom. Sadrže 0,4% natrijevog hijaluronata i vodene destilate koji vlaže i podmazuju površinu oka i trenutno ublažavaju osjećaj pečenja, iritacije i nelagode uslijed suhoće oka. Mogu se koristiti i kao zaštita od daljnje iritacije.

                   ...

                   Posjeti nas
                   Koliko je kruškica i jabuka "palo" tijekom vaše trudnoće? 🍐 Vodite li brigu o redovnoj konzumaciji 𝐯𝐨𝐜́𝐚 𝐢 𝐩𝐨𝐯𝐫𝐜́𝐚 𝐭𝐢𝐣𝐞𝐤𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐮𝐝𝐧𝐨𝐜́𝐞? 😞 Naše istraživanje 📊 koje je pokrenuto u suradnji s Hrvatskim društvom za kliničku prehranu - #Hrvatskiliječničkizbor i Vitamini.hr pokazalo je da ⥩ 20% trudnica značajnije promijeni svoju prehranu ulaskom u trudnoću. Upravo je povećana konzumacija voća i povrća najčešća prehrambena promjena koju su navodile. Zanima vas više? Koje sve namirnice treba izbjegavatI i zašto se ne preporučuju 🦪🍷 u trudnoći 🤰 te u razdoblju dojenja pročitajte na ➞ bit.ly/PreMamaDuo_Prehrana

                   ...

                   Posjeti nas
                   S godinama se mijenjamo mi, ali i potrebe našeg organizma. Da bi vaša duša bila mlada, a tijelo razigrano tu su čak 𝙏𝙍𝙄 𝙙𝙤𝙙𝙖𝙩𝙠𝙖 𝙥𝙧𝙚𝙝𝙧𝙖𝙣𝙞 koja sadrže kombinaciju vitamina i minerala. Svaki poseban na svoj način, za određenu skupinu ljudi ili način primjene. ⇨ Multi Essence vitamini i minerali za odrasle - 𝕞𝕚𝕜𝕣𝕠𝕘𝕣𝕒𝕟𝕦𝕝𝕖 za izravnu primjenu (u praktičnim vrećicama). 👅 ⇨ Multi Essence vitamini i minerali za odrasle 𝟝𝟘+ višeslojne 𝕥𝕒𝕓𝕝𝕖𝕥𝕖 za nadopunu prehrane od 50. godine života. 🧔 ⇨ Multi Essence vitamini i minerali za odrasle u obliku 𝕧𝕚š𝕖𝕤𝕝𝕠𝕛𝕟𝕚𝕙 𝕥𝕒𝕓𝕝𝕖𝕥𝕒 koje omogućuje optimalnu učinkovitost. 💊

                   ...

                   Posjeti nas
                   Jeste li znali da se potrebe za 𝐳̌𝐞𝐥𝐣𝐞𝐳𝐨𝐦 𝐮 𝐭𝐫𝐮𝐝𝐧𝐨𝐜́𝐢 udvostručuju? Krvožilni sustav trudnica podložan je brojnim promjenama i adaptacijama kako bi se prilagodio novome stanju. Preporučena dnevna suplementacija željeza za trudnice je 30 do 60 mg željeza i 400 mikrograma folne kiseline. Oralna suplementacija željeza je jeftina, sigurna i dostupna u različitim oblicima i, što je najvažnije, učinkovita. Za zadovoljenje povećanih potreba organizma za željeznom isprobajte 𝐅𝐞𝐫𝐨𝐳𝐨𝐦𝐚𝐥! . . . 𝘍𝘦𝘳𝘰𝘻𝘰𝘮𝘢𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘰𝘥𝘢𝘵𝘢𝘬 𝘱𝘳𝘦𝘩𝘳𝘢𝘯𝘪 𝘶 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘶 𝘷𝘳𝘦𝘤́𝘪𝘤𝘢 𝘴 𝘮𝘪𝘬𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘯𝘶𝘭𝘢𝘮𝘢 𝘻𝘢 𝘪𝘻𝘳𝘢𝘷𝘯𝘶 𝘶𝘱𝘰𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶, 𝘶𝘨𝘰𝘥𝘯𝘰𝘨 𝘰𝘬𝘶𝘴𝘢 𝘭𝘪𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘪 𝘴̌𝘶𝘮𝘴𝘬𝘰𝘨 𝘷𝘰𝘤́𝘢. 𝘚𝘢𝘥𝘳𝘻̌𝘪 𝘻̌𝘦𝘭𝘫𝘦𝘻𝘰 (𝘻̌𝘦𝘭𝘫𝘦𝘻𝘰𝘷 𝘱𝘪𝘳𝘰𝘧𝘰𝘴𝘧𝘢𝘵) 𝘶 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘶 𝘭𝘪𝘱𝘰𝘴𝘰𝘮𝘴𝘬𝘰𝘨 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢 𝘵𝘦 𝘷𝘪𝘵𝘢𝘮𝘪𝘯𝘦 𝘊 𝘪 𝘉12.

                   ...

                   Posjeti nas